Brow VIP Beauty Salon Space

Location
St. Petersburg

Client
Private client

Year
2019

Architecture
Interiors

Status
Realization

Team
S. Sobolev, K. Afanasieva

Parametrs
100 sq.m.

The main goal in developing the interior design for the BrowVIP beauty salon was to create an elegant and cozy space that would reflect the high level of services.

The reception and waiting area set the tone for the entire space. This is the first thing the client sees, so it is important to pay special attention to this area. We used a combination of soft pastel tones with elements of gold and marble. The central element is the reception desk, made of high—quality materials with a minimalistic logo.

The work areas for craftsmen are designed with functionality and aesthetics in mind. To create a cozy atmosphere, we installed illuminated mirrors. Upholstered chairs provide comfort during the procedures, and the light color scheme helps to relax and enjoy the process.

The walls are decorated with decorative panels and textured coatings that add depth and volume to the space. Accent elements in the form of gold inserts give the interior a touch of luxury, and the use of glass partitions with a corrugated surface allows you to zone the space, while maintaining a sense of openness and light.

The use of pink shades in combination with minimalistic furniture and high-quality plumbing creates a harmonious and stylish bathroom space. Special attention was paid to lighting and decorative details, which make this area not only functional, but also aesthetically attractive.

Show more

Brow VIP Beauty Salon Space

Location
St. Petersburg
Client
Private client
Year
2019
Architecture
Interiors
Status
Realization
Team
S. Sobolev, K. Afanasieva
Parametrs
100 sq.m.

The main goal in developing the interior design for the BrowVIP beauty salon was to create an elegant and cozy space that would reflect the high level of services.

The reception and waiting area set the tone for the entire space. This is the first thing the client sees, so it is important to pay special attention to this area. We used a combination of soft pastel tones with elements of gold and marble. The central element is the reception desk, made of high—quality materials with a minimalistic logo.

The work areas for craftsmen are designed with functionality and aesthetics in mind. To create a cozy atmosphere, we installed illuminated mirrors. Upholstered chairs provide comfort during the procedures, and the light color scheme helps to relax and enjoy the process.

The walls are decorated with decorative panels and textured coatings that add depth and volume to the space. Accent elements in the form of gold inserts give the interior a touch of luxury, and the use of glass partitions with a corrugated surface allows you to zone the space, while maintaining a sense of openness and light.

The use of pink shades in combination with minimalistic furniture and high-quality plumbing creates a harmonious and stylish bathroom space. Special attention was paid to lighting and decorative details, which make this area not only functional, but also aesthetically attractive.

See more:
See more: